Over ons

Hierbij stel ik mij graag aan je voor. Ik ben Marleen, als geboren en getogen Limburgse, heet ik je van harte welkom het prachtige Brabant. Na jaren werkzaam te zijn geweest als ergotherapeut was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb eerst een opleiding gevolgd tot binnenhuisarchitect.  Vervolgens is de wens ontstaan om een luxe B&B op te richten.

Na een lange aanloopfase van wijziging bestemmingsplan en aanvragen van een bouwvergunning is er een bijzonder fijne plek ontstaan midden in het centrum van Oudenbosch. Het terrein waar de B&B is gesitueerd bestond voorheen uit talloze schuren. De authentieke muur van de oude kolenschuur, maakt momenteel nog deel uit van de veranda. Met passies voor interieur en reizen is de B&B opgericht met veel oog voor detail en sfeer. Vanaf februari 2020 mogen wij onze eerste gasten ontvangen in B&B Sjiek Basiliek. Met het openen van de B&B Sjiek Basiliek is een droom verwezenlijkt.

Een warm en gastvrij ontvangst staan hoog in het vaandel. Wij streven naar een informele sfeer met persoonlijke aandacht, maar hebben zeker respect voor je privacy. Je zal je bij Sjiek Basiliek welkom en thuis voelen.