Veel gestelde vragen.

Check-in is vanaf 16.00 uur en check-out tot 11.00. Het is mogelijk om een vroege check-in te boeken vanaf 13.00 uur en een late check-out is mogelijk tot 12.00 uur. Per uur wordt hier een vergoeding van 10,00 euro voor gevraagd.

Kinderen zijn van harte welkom bij Sjiek Basiliek. Bij iets oudere kinderen kunt u hiervoor de tweede kamer boeken. Het is mogelijk om een kleiner kind op de door u geboekte kamer te laten slapen. Hiervoor kan u een eigen bedje meenemen.

De accommodatie wordt alleen verhuurd aan 1 gezelschap. Boekt u 1 kamer voor 2 personen, dan wordt de andere kamer geblokkeerd voor andere gasten.

Sjiek Basiliek heeft een eigen oprit met parkeerplaats gelegen direct achter de B&B en alleen bestemd voor gasten. Een dag voor uw aankomst, wordt de informatie voor de navigatie per whatsapp naar u verzonden.

Ja, u kunt eten laten bezorgen bij de ingang/ poort van de B&B. Bij de B&B is voldoende servies, bestek en glaswerk aanwezig.

Er is voldoende mogelijkheid om uw fiets te stallen bij Sjiek Basiliek. Bij slechter weer kan de fiets onder de (ruime)veranda staan. Eventueel kan een elektrische fiets hier ook worden opgeladen

Op 100 m van de B&B is Boere Tweewielers gelegen, waar u een (elektrische)fiets voor 1 of meerdere dagen kunt huren. Bij de B&B liggen diverse fietsroutes voor u klaar om de omgeving te ontdekken.

Het aanwezig hoogteverschil is te overbruggen via een rolstoelhelling. Er is enkel een kleine drempel bij binnenkomst van de B&B

De jacuzzi kan tot 22.30 uur worden gebruikt. Het verwarmde seizoensgebonden zwembad tot 22.00 uur. De sauna heeft geen beperkingen.

Het verwarmde zwembad is seizoensgebonden en geopend vanaf 1 april tot 1 oktober.

Er zijn handdoeken voor u aanwezig op de kamer en bij de saunaruimte.

Op beide kamers is een koelkast aanwezig. Tevens is er onder de veranda een koelkast aanwezig.

U kan het tijdstip van het ontbijt zelf aangeven op een voor u gewenst moment.

U kunt uw dieetwensen en voorkeuren bij de boeking aangeven, zodat wij hier bij de voorbereiding van het ontbijt rekening mee kunnen houden.

Roken is bij de B&B niet toegestaan.

Er zijn geen huisdieren toegestaan in de B&B.

Er bestaat de mogelijkheid om diverse feestelijke arrangementen bij te boeken. Tevens zijn wij zeker bereidt om mee te denken met speciale wensen/ verzoeken.

U kunt tot 14 dagen van te voren geheel kosteloos annuleren. Bij een annulering minder dan 7 dagen voor de aankomstdatum wordt 50% van de totale verblijfskosten in rekening gebracht. Bij een annulering minder dan 3 dagen voor de aankomstdatum wordt het gehele bedrag van de verblijfskosten in rekening gebracht.

Contact

Heb je een leuke vraag, tip of opmerking? Stuur dan gerust een berichtje via het onderstaande contactformulier. Mijn mailbox staat 24/7 open voor jullie berichtjes.

  Gegevens:

  Sjiek Basiliek 

  Gastvrouw: Marleen Lips 

  Adres: Professor van Ginnekenstraat 15, 4731 JX Oudenbosch

  Mail: info@sjiekbasiliek.com

  Telefoonnummer: 0645064959

  Socials: @sjiekbasiliek