Voorjaar in Halderberge – 5 leuke tips om te doen in Halderberge

De dagen worden steeds langer, het zonnetje komt steeds meer door en de warme truien verdwijnen weer in de kast. Het wordt langzaam voorjaar omdat er in het voorjaar genoeg te beleven valt in Halderberge zetten wij onze 5 leukste tips voor je op een rijtje.

1. Een wandeling door bijzondere planten- en bomenverzameling.

Tijdens een wandeling door de tuin van het Arboretum in Oudenbosch kom je de mooiste bomen, planten en bloemen tegen. In het voorjaar kun je genieten van de tuin die in volle bloei staat.

2. Sup your heart out!

Droom je er al heel je leven van om te leren suppen? Dan is dit voorjaar de kans van je leven. Leer suppen bij Bobla sup & surf en ontdek halderberge vanaf het water.

3. Ontdek het vernieuwde plein van Saint Louis.

Het voormalige jongensinternaat Instituut Saint Louis, inclusief de Kapel, vormt een van de onderdelen van het religieuze erfgoed van de kern Oudenbosch en de gemeente Halderberge. De Gidsen van Saint Louis willen u graag kennis laten maken dit historische hart van Oudenbosch. Het prachtige plein is afgelopen jaar helemaal opgeknapt en zeker een bezoekje waard.

4. Waan je in Italie!

De Basiliek van de Heiligen Agatha en Barbara mag natuurlijk niet ontbreken in het lijstje plekken in Oudenbosch die je moet hebben gezien. De basiliek is een bijzondere kerk die helemaal met de hand is geschilderd. Deze kerk in het westen van Noord-Brabant is 7 dagen per week geopend voor bezoek, rondleiding en gebed.

5. Visit Halderberge!

En als laatste een tip van ons check de site van Visit Halderberge en bezoek Oudenbosch of één van de andere bijzondere plekken in Halderberge. Ga fietsen, wandelen of genieten van alles wat er te doen is in Halderberge.

Dit waren de tips die wij graag met jullie wilde delen. Wij zijn erg nieuwsgierig naar de tips die jullie hebben. Mocht je een leuke tip hebben over wat je in Halderberge in het voorjaar kan doen laat het ons dan weten in de reacties!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *